Handgemachte Teelöffel aus Busch-Holz
Handgemachte Teelöffel aus Busch-Holz
Handgemachte Teelöffel aus Busch-Holz
Handgemachte Teelöffel aus Busch-Holz
Lugë Çaji e punuar me dorë nga druri bushit
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Handgemachte Teelöffel aus Busch-Holz
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Handgemachte Teelöffel aus Busch-Holz
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Handgemachte Teelöffel aus Busch-Holz
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Handgemachte Teelöffel aus Busch-Holz
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Lugë Çaji e punuar me dorë nga druri bushit

Lugë Çaji e punuar me dorë nga druri bushit

Shitësi
GENUINE Albanian FineFoods
Çmimi normal
SFr. 5.00
Çmim special
SFr. 5.00
Çmimi normal
I mbaruar
Çmim për copë
pro 
inkl. TVSH plus kostot e transportit

Lugë çaji e punuar me dorë nga druri shqiptar i bushit  

Nxito, kanë mbetur vetëm 3 lugë çaji akoma!

Artikulli nr.: 00007

Disponueshmëria: në magazinë 

Origjina: Shqipëri

Pema e bushit rritet deri në 5-6 metra lartësi dhe mund të jetojë deri 200-300 vjet. Druri i tij i verdhë i zbehtë ka veti të larta fizike dhe mekanike. Është një dru kompakt, i ngurtë dhe i rëndë. Pema bushit në Shqipëri rritet në Qafën Shtamë, në Llogara, në luginën e lumenjve Devoll dhe Osum, në lartësinë deri në 1200 metra mbi nivelin e detit. Për shkak të vetive të tij, druri i pemës së bushit përdoret ndër të tjera, në industri për prodhimin e kutive apo lugëve, të cilat kërkojnë qëndrueshmëri të mirë. Disa instrumente muzikore si flauti apo fyelli prodhohen gjithashtu nga druri i bushit. Pema e bushit është përdorur si një pemë zbukuruese që në kohërat e lashta për shkak të bukurisë së kurorës së saj.