Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 • Kariko foton në galerinë-shikuese,  Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 • Kariko foton në galerinë-shikuese,  Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 • Kariko foton në galerinë-shikuese,  Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 • Kariko foton në galerinë-shikuese,  Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 • Kariko foton në galerinë-shikuese,  Erzë Dëllinjë e zezë 40g
 • Kariko foton në galerinë-shikuese,  Erzë Dëllinjë e zezë 40g

Erzë Dëllinjë e zezë 40g

Shitësi
GENUINE Albanian FineFoods
Çmimi normal
SFr. 7.90
Çmim special
SFr. 7.90
Çmimi normal
SFr. 9.95
I mbaruar
Çmim për copë
pro 
inkl. TVSH plus kostot e transportit

Erzë Gourmet

Dellinjë e zezë e egër

Vjelje 2021

ERЁZAT e Agro Shqiponjës (Malishevë, Kosovë) nuk janë vetëm një domosdoshmëri në kuzhinën tënde, por edhe një dhuratë perfekte për çdo të apasionuar pas gatimit. Shumëllojshmëria e varieteteve të erëzave të egra dhe të kultivuara të Agro Shqiponjës, do bëhen pjesë e pandarë në kuzhinën tënde, duke i dhuruar çdo gatimit tënd, një shije unike aromatike të garantuar.

Artikel Nr.: 3551

Origjinë: Kosovë

Disponibiliteti: Në Magazinë

Përbërësit: 100% Dëllinjë e zezë e egër, kokërr (Kosovë, Malishevë).

TRANSPORT FALAS PЁR POROSI ME SHUMЁ MBI CHF 50.00         PA SASI MINIMALE POROSIE