Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'

Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'

Shitësi
GENUINE Albanian FineFoods
Çmimi normal
SFr. 49.95
Çmim special
SFr. 49.95
Çmimi normal
I mbaruar
Çmim për copë
pro 
inkl. TVSH plus kostot e transportit

Çaj-For-One 'White Cherry' 

(kupë dhe filxhan çaji bashkë në një kompozicion shumë praktik)

NXITO, KA VETËM 3 ARTIKUJ TË NGELUR!
 

Masa: diametër 122 mm / lartësi 140 mm / Piatta: diametër 166 mm - Filxhani: 250 ml - Kupa e çajit: 0,5 l

Artikulli nr.: 00004
Disponueshmëria: Në magazinë
 
Materiali: Fine Bone Kinë
e përshtatëshme për enëlarëse: po