Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'
Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'
Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'
Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'

Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'

Shitësi
GENUINE Albanian FineFoods
Çmimi normal
SFr. 51.95
Çmim special
SFr. 51.95
Çmimi normal
I mbaruar
Çmim për copë
pro 
inkl. TVSH plus kostot e transportit

Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom' 

(kupë dhe filxhan çaji bashkë në një kompozicion shumë praktik)

NXITO, KA VETËM 2 ARTIKUJ TË NGELUR!

Masa: diametër 122mm / lartësi 140mm / Pjata: diametër 160mm - Tasi i çajit: 250 ml, Kupa e çajit: 0.5 l

Artikulli Nr.: 00002

Disponibiliteti: Në magazinë

Ngjyra: "Cherry Blossom"
e përshtatëshme për enëlarëse: po