Tee Set / Tea-for-one, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
Tee Set / Tea-for-one, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
Tee Set / Tea-for-one, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
Tee Set / Tea-for-one, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Tee Set / Tea-for-one, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Tee Set / Tea-for-one, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Tee Set / Tea-for-one, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Tee Set / Tea-for-one, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees

Set Çaji / Tea-For-One

Shitësi
GENUINE Albanian FineFoods
Çmimi normal
SFr. 31.50
Çmim special
SFr. 31.50
Çmimi normal
I mbaruar
Çmim për copë
pro 
inkl. TVSH plus kostot e transportit

Set Çaji / Tea-For-One 

(kupë dhe filxhan çaji bashkë në një kompozicion shumë praktik)

Masa: diametër 115mm / lartësi 130mm / Pjata: diametër 175mm - Tasi i çajit: 200 ml, Kupa e çajit: 0.6 l

NXITO, KA VETËM 2 ARTIKUJ TË NGELUR!

Artikulli Nr.: 00003

Disponibiliteti: Në magazinë

Material: porcelan
Ngjyra: e bardhë
e përshtatëshme për enëlarëse: po
 
Porcelani, i quajtur edhe "ari i bardhë", u zbulua për herë të parë në Kinë në shekullin e VII. Ai bëhet nga lëndët e para feldspat, rëra kuarc dhe kaolinë dhe digjet të paktën dy herë në temperatura deri në 1500 ° C.