SAND THYMIAN, Gewürze Pratteln
SAND THYMIAN, Gewürze Pratteln
SAND THYMIAN, Gewürze Pratteln
SAND THYMIAN, Gewürze Pratteln
Erzë Trumzë 40g
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, SAND THYMIAN, Gewürze Pratteln
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, SAND THYMIAN, Gewürze Pratteln
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, SAND THYMIAN, Gewürze Pratteln
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, SAND THYMIAN, Gewürze Pratteln
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Erzë Trumzë 40g

Erzë Trumzë 40g

Shitësi
GENUINE Albanian FineFoods
Çmimi normal
SFr. 4.50
Çmim special
SFr. 4.50
Çmimi normal
SFr. 7.60
I mbaruar
Çmim për copë
pro 
inkl. TVSH plus kostot e transportit

Trumzë Erzë Gourmet  

ERЁZAT e Agro Shqiponjës (Malishevë, Kosovë) nuk janë vetëm një domosdoshmëri në kuzhinën tënde, por edhe një dhuratë perfekte për çdo të apasionuar pas gatimit. Shumëllojshmëria e varieteteve të erëzave të egra dhe të kultivuara të Agro Shqiponjës, do bëhen pjesë e pandarë në kuzhinën tënde, duke i dhuruar çdo gatimit tënd, një shije unike aromatike të garantuar.

Artikel Nr.: 3501

Origjinë: Kosovë

Disponibiliteti: Në Magazinë

Përbërësit: 100% Trumzë e tharë, e grirë (Malishevë, Kosovë)

 Transporti falas në tërë Svicrën mbi CHF 50.00
  Pa sasi minimale porosie