Tee Set / Kräuterteetasse Glas `Epsilon`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
Tee Set / Kräuterteetasse Glas `Epsilon`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
Tee Set / Kräuterteetasse Glas `Epsilon`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
Tee Set / Kräuterteetasse Glas `Epsilon`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Tee Set / Kräuterteetasse Glas `Epsilon`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Tee Set / Kräuterteetasse Glas `Epsilon`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Tee Set / Kräuterteetasse Glas `Epsilon`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Tee Set / Kräuterteetasse Glas `Epsilon`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees

Set Çaji / Gotë çaji bimor/frutash 'Epsilon' 0.35l

Shitësi
GENUINE Albanian FineFoods
Çmimi normal
SFr. 19.85
Çmim special
SFr. 19.85
Çmimi normal
I mbaruar
Çmim për copë
pro 
inkl. TVSH plus kostot e transportit

Set Çaji / Gotë çaji bimor/frutash 'Epsilon' 0.35l

(filxhan çaji bashkë me filter në një kompozicion shumë praktik)

Masa: diametër 85mm / lartësi 140mm - me filtër inoks, 3 pjesë (gotë çaji, filtër çaji shumë praktik për çajra të hapur si dhe kapak)

NXITO, KA VETËM 2 ARTIKUJ TË NGELUR!

Artikulli Nr. 00001
Disponibiliteti: Në magazinë
 
Materiali: xham i fryrë me gojë
e përshtatëshme për enëlarëse: po