Bärlauch, Gewürze Pratteln
Bärlauch, Gewürze Pratteln
Bärlauch, Gewürze Pratteln
Bärlauch, Gewürze Pratteln
 Erzë Hudhër e egër (qepa e ariut) 40g
 Erzë Hudhër e egër (qepa e ariut) 40g
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Bärlauch, Gewürze Pratteln
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Bärlauch, Gewürze Pratteln
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Bärlauch, Gewürze Pratteln
  • Kariko foton në galerinë-shikuese, Bärlauch, Gewürze Pratteln
  • Kariko foton në galerinë-shikuese,  Erzë Hudhër e egër (qepa e ariut) 40g
  • Kariko foton në galerinë-shikuese,  Erzë Hudhër e egër (qepa e ariut) 40g

Erzë Hudhër e egër (qepa e ariut) 40g

Shitësi
GENUINE Albanian FineFoods
Çmimi normal
SFr. 6.50
Çmim special
SFr. 6.50
Çmimi normal
SFr. 8.50
I mbaruar
Çmim për copë
pro 
inkl. TVSH plus kostot e transportit

Erzë Gourmet 

Hudhër e egër (qepa e ariut)

Vjelje 2021

ERЁZAT e Agro Shqiponjës (Malishevë, Kosovë) nuk janë vetëm një domosdoshmëri në kuzhinën tënde, por edhe një dhuratë perfekte për çdo të apasionuar pas gatimit. Shumëllojshmëria e varieteteve të erëzave të egra dhe të kultivuara të Agro Shqiponjës, do bëhen pjesë e pandarë në kuzhinën tënde, duke i dhuruar çdo gatimit tënd, një shije unike aromatike të garantuar.

Artikel Nr.: 3101

Origjinë: Kosovë

Malli: në magazinë

Përbërësit: 100% Hudhër e egër (qepa e ariut), e grirë (Malishevë, Kosovë) 

TRANSPORT FALAS PЁR POROSI ME SHUMЁ MBI CHF 50.00         PA SASI MINIMALE POROSIE