Informacione

Genuine Onlineshop Schweiz

Genuine Onlineshop është dyqan me prodhime eksklusive si Çajra, Erza, Vajulliri, Ullinj e shumë prodhime të tjera nga Shqipëria dhe Kosova.

Zahlungsarten:

Këto janë metodat e pagesës për porosinë tuaj:

  mastercard visa apple_pay paypal