Kategori: Pajisje për çaj

Tek GENUINE - nëse të duhet ndonjë shishe çaji për ta marrë me vete në shëtitje, apo filxhana çaji, kullojse çaji, broke çaji, lugë çaji - këtu do gjesh pajisjen tënde të duhur dhe të preferuar.

7 prodhim
 • Lugë Çaji e punuar me dorë nga druri bushit
  Handgemachte Teelöffel aus Busch-Holz
  Çmimi normal
  SFr. 5.00
  Çmim special
  SFr. 5.00
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
  Çmimi normal
  SFr. 49.95
  Çmim special
  SFr. 49.95
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Set Çaji / Gotë çaji bimor/frutash 'Epsilon' 0.35l
  Tee Set / Kräuterteetasse Glas `Epsilon`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 19.85
  Çmim special
  SFr. 19.85
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Set Çaji / Gotë çaji bimor/frutash 'Cherry Blossom' nga 0.35l (4 copë)
  Tee Set / Kräuterteetasse `Cherry Blossom`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 99.95
  Çmim special
  SFr. 99.95
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'
  Çmimi normal
  SFr. 51.95
  Çmim special
  SFr. 51.95
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Set Çaji / Tea-For-One
  Tee Set / Tea-for-one, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 31.50
  Çmim special
  SFr. 31.50
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Filtër Çaji inoks me tabaka pikuese
  Edelstahl-Teesieb mit Abtropftablett
  Çmimi normal
  SFr. 9.95
  Çmim special
  SFr. 9.95
  Çmimi normal
  SFr. 11.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar