Kategori: Çajra frutash të egra nga Kosova

Mirë se vini në botën e çajit të GENUINE!
 
KOSOVA - NATYRA E SAJ E EGËR MAGJIKE  
 
Tek Genuine gjeni çajra frutash të egra të një cilësie shumë e lartë nga Kosova! Çajra të mrekullueshëm të hapur prej frutash vëndase të egra. Ajo që shumë konsumatorë në Svicër akoma nuk e dinë është, që Kosova është shumë e pasur me fruta të egra. Vjelja e frutave të egra nëpër male është punë shumë e vështirë dhe kërkon një përkushtim shumë të madh. Vjelja e frutave bëhet ekskluzivisht me dorë, me kujdes të madh dhe me shumë pasion, për të siguruar cilësinë më të mirë të mundshme të frutave të vjelura, por në të njëjtën kohë edhe për të mos dëmtuar florën alpine, në mënyrë që bimët frutore të rriten sërish mjaftueshem për vjeljen e ardhshme. Një vjelës i mirë është i padukshëm!
 
Prodhuesi i çajrave frutash të egra Agro Shqiponja in Malishevë (Kosovë)  i përkushtohet mbledhjes së frutave të egra në Alpet Shqiptare si murriz frut, mjedër, manaferrë, luleshtrydhe e egër, dëllinjë, boronicë, trëndafil i egër prej mbi 11 vitesh. Frutat e egra janë të ekspozuara ndaj një klime të ftohtë mbi 1000 m të rrethuara nga male të larta, gjë që ngadalëson rritjen e tyre, por rrit përmbajtjen e shumë komponentëve. Frutat e egra rriten në një peizazh krejt idilik malor dhe në një florë të pasur alpine të ushqyer direkt nga rrezet e diellit si dhe nga shumë burime uji të freskëta dhe të pastra që ajo zonë përmban, kështu që këto kushte të natyrshme e bëjnë aromën dhe shijen e frutave të egra tepër të veçantë dhe të shijshme.

Çdo frut i egër përmban një mozaik përbërësish aktivë natyralë tepër të rëndësishëm për organizmin tonë. Ato përmbajnë shumë vitamina, minerale, antioksidantë dhe shumë përbërës të tjerë aktivë jetësorë.

7 prodhim
 • Çaj Frutash Murriz i egër 90g
  Weissdorn Früchtetee / Wilde Weissdornbeeren, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 5.50
  Çmim special
  SFr. 5.50
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Boronicë e egër 90g
  Heidelbeeren Früchtetee / Wilde Heidelbeeren, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 5.60
  Çmim special
  SFr. 5.60
  Çmimi normal
  SFr. 7.60
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frut Shtogu / Frut Shtogu i egër 90g
  Holunder Früchtetee / wilde Holunderbeeren, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.45
  Çmim special
  SFr. 8.45
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Dardhë e Egër 90g
  Wildbirne Tee / Wildbirnen, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 5.50
  Çmim special
  SFr. 5.50
  Çmimi normal
  SFr. 8.60
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Dëllinjë e zezë e egër 90g
  Wacholder Früchtetee / Wilde Wacholderbeeren, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 5.50
  Çmim special
  SFr. 5.50
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Mollë e Egër 90g
  Wildapfel Früchtetee / Wildäpfel, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 5.50
  Çmim special
  SFr. 5.50
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Trëndafil i egër 90g
  Hagebutten Früchtetee / Wilde Hagebutten, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 4.95
  Çmim special
  SFr. 4.95
  Çmimi normal
  SFr. 7.10
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar