Kategori: Prodhime nga Shqipëria

SHQIPËRIA DHE KOSOVA MIDIS TRADITËS DHE MAHNITJES

Kur bëhet fjalë për ushqim, Shqipëria dhe Kosova kanë shumë për të ofruar: kuzhina tradicionale shqiptare është shumë e pasur. Çdo udhëtim në këto dy vënde është një eksperiencë e paharrueshme dhe unike! Në 2500 vitet e fundit ilirët, grekët, romakët, bizantinët, sllavët, venecianët, napolitanët dhe osmanët kanë influencuar në mënyrë shumë të fuqishme jo vetëm paezazhin zonave të vendbanimeve të sotçme shqiptare por edhe nga pikpamja kulturore dhe ajo kulinare. Por kryesisht një natyrë pothuaj e paprekur, 300 ditë me diell në vit dhe një klimë  mesdhetare, e ngrohtë ofrojnë kushtet më të mira për kultivimin organik të shumë llojeve bimësh si dhe favorizon zhvillimin të bimëve mjekësore të egra. Shqipëria dhe Kosova janë vërtetë vënde pak të njohura në mërkatën internacionale por prodhimet bujqësore shqiptare, ekzistojnë në tregjet më të mëdhaja internacionale prej shume vitesh. Shqipëria është një nga prodhuesit më të mëdhenj të bimëve mjekësore dhe aromatike në botë. Shumë lloje të egra vendase si sherebela, rigoni apo dëllinja rriten në malet ende djerrë të Shqipërisë dhe të Kosovës. 30% e të gjitha llojeve bimore në Evropë rriten në Ballkan. Shumë prej tyre janë endemike. Vetëm në Shqipëri janë identifikuar mbi 300 lloje bimësh mjekësore dhe aromatike, në Kosovë mbi 200 lloje. Disa prej tyre karakterizohen nga një përmbajtje veçanërisht e lartë e përbërësve që i dallojnë ata nga ”kushërinjtë” e tyre nga vendet e tjera në Ballkan apo në botë. Si rrjedhojë, bimët nga Shqipëria dhe Kosova janë shumë të kërkuara në tregun botëror, veçanërisht për prodhimin e ushqimeve, erëzave, esencave, çajrave, kozmetikës apo ilaçeve. Shqiptarët e çmojnë natyrisht fatin që natyra me bujarinë e saj i dhuron vëndit të tyre cdo stinë të vitit prodhime të mrekullueshme, por nga ana tjetër ata dinë edhe të koltivojnë bime të ndryshme prej shekujsh ashtu siç duhet, ti mbledhin ato me dorë me shumë kujdes si dhe ti përpunojnë prodhimet në mënyrë që cilësia e tyre e lartë të mos humbasë aspak. Mënyra se si prodhohet produkti nga shumica e fermerëve shqiptarë është shumë e thjeshtë. Ata rrallë përdorin plehra dhe pesticide sintetike dhe gjatë përpunimit shtohen pak ose aspak aditivë. Prodhimi i kafshëve dhe i bimëve bëhet kryesisht në bizneset e vogla familjare dhe kjo për shkak të përdorimit të ulët të makinerive si dhe të kursimit të energjisë. Kryesisht blegtoria dhe bujqësia janë të përshtatshme në respekt të thellë ndaj specjeve të kafshëve apo të bimëve. Kjo mënyrë prodhimi e thjeshtë dhe e natyrshme rezulton në dritën aktuale të konkurrencës në tregjet ndërkombëtare dhe kombëtare të jetë e pafavorshme. Megjithatë nga kjo pikëpamje makroekonomike, e cila e lë në disavantazh zhvillimin e bujqësisë dhe blegtorisë shqiptare dhe asaj kosovare provon te kundërtën. Kushtet e thjeshta të bujqësisë dhe blegtorisë po cmohen cdo ditë e më shumë nga kosumentet naturalistë dhe të përgjegjshëm si një parakusht i shkëlqyer për zhvillimin e bujqësisë dhe blegtorisë organike. Shqiptarët dhe shqiptarët e Kosovës janë në rrugën e duhur për të mbrojtur me zemër traditat e tyre të vjetra, kulturën e tyre të gjerë kulinare si dhe natyrën e tyre mahnitëse pa fund, për të prodhuar produkte ushqimore cilësore tepër të larta dhe unike pamvarësisht vështirësive gjatë kësaj rruge. Kuzhina shqiptare është ndikuar nga historia dhe zhvillimi i vëndit ndër shekuj. Kuzhina shqiptare i ka rrënjët në kuzhinën mesdhetare, kuzhina më e shëndetëshme në botë. Kreativiteti dhe dashuria që vihet në prodhimin e ushqimeve shqiptare pasqyrojnë mikpritjen e veçantë dhe zemrën e ngrohtë të çdo shqiptari. Në kët udhëtim gastronomik Genuine do tju marri me vete nga veriu në jug të Shqipërisë dhe Kosovës. Dhe gjatë këtij udhëtimi do të zgjerohet vazhdimisht gama e prodhimeve të GENUINE.

Ju vazhdimisht do të mbani të gjallë magjepsjen dhe kuriozitetin e juaj. Tani po vazhdojmë udhëtimin tonë kulinar në natyrën e egër dhe të virgjër në zemër të Kosovës në rrethin e Prizrenit (rreth 1 orë nga Prishtina dhe kryeqyteti i Kosovës). Aty do të gjeni çajra bimorë dhe çajra frutash të  mrekullueshëm, aromatikë dhe unikë nga mbledhja e bimëve të egra si dhe nga kultivimi organik i bimëve. Së shpejti do të njihemi dhe do të provojmë lloje të cilësisë së lartë të kërpudhave dhe shumë produkteve të tjera nga Kosova. Kurse në Shqipëri po fillojmë me ullinjtë dhe vajin e ullirit të përfituar prej tyre, më lëngun e tyre më ngjyr jeshile smeraldi në mënyre simbolike ndaj kësaj bime madhështore sic është pema e ullirit, në shenjë të kulturës së lashtë shekullore shqiptare. Pra mos u shpërqëndroni aspak, sepse më pas do të shijoni petat e përzemërta të Dibrës, "Jufkat", pastaj "Trahananë" (një nga ushqimet më të vjetra dhe më të shëndetshme në botë) apo "Rakinë e boronicës" në Kelmend në Malësinë e Madhe. Në juglindje të vëndit, në Përmet, do të njohim dhe provojmë shijen e famshme të "Glikove e të reçeleve", në Gjirokastër do shijojmë "Turshit". Por ne nuk ndalemi. Më tej në udhëtimin tonë ne do të vizitojmë shumë vënde të tjera, duke përfshirë edhe shijimin e shumë shijeve të ëmbla. Së bashku do të njohim dhe provojmë Llokumet e ëmbëla, Gurabijen, Revanin, Kadaifin, Karamelet Zana, për të cilat unë u çmëndja kur isha fëmijë dhe shumë prodhime të tjera. Unë do të mundohem në maksimum t'ju prezantoj produkte të mrekullueshme shqiptare në këtë udhëtim kulinar në tërë Shqipërinë dhe Kosovën, për tju garantuar një shpërthim shije unike dhe të paharrueshme në gojë që në shijimin e parë të tyre, sepse mua më pëlqen t'ju befasoj me produkte me një cilësi shumë të lartë. Kjo është ajo, që unë dij të bëj më së miri se çdo gjë tjetër.

  Për sisht GENUINE

55 prodhim
 • Ullinj jeshil nga Shqipëria 500g
  Albanische Produkte online, Albanische grüne Oliven, Albanisches extra natives, Olivenöl Oliven und Olivenöl aus Albanien, Olivenöl Albanien, Oliven Albanien, Grüne Oliven
  Çmimi normal
  SFr. 7.00
  Çmim special
  SFr. 7.00
  Çmimi normal
  SFr. 8.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Vaj ulliri extra i virgjër nga Shqipëria 1L
  Albanische Produkte online, Albanische grüne Oliven, Albanisches extra natives, Olivenöl Oliven und Olivenöl aus Albanien, Olivenöl Albanien, Oliven Albanien, Grüne Oliven
  Çmimi normal
  SFr. 25.00
  Çmim special
  SFr. 25.00
  Çmimi normal
  SFr. 31.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash natural Aronia 90g
  Aronia, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.50
  Çmim special
  SFr. 8.50
  Çmimi normal
  SFr. 10.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Erzë Hudhër e egër (qepa e ariut) 40g
  Bärlauch, Gewürze Pratteln
  Çmimi normal
  SFr. 6.50
  Çmim special
  SFr. 6.50
  Çmimi normal
  SFr. 8.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Erzë Borzilok 40g
  Basilikum, Gewürze Pratteln
  Çmimi normal
  SFr. 6.50
  Çmim special
  SFr. 6.50
  Çmimi normal
  SFr. 8.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Bimor Lule Cian i kaltër 40g
  Blaue Kornblumenblüten Kräutertee, Kornblume, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 10.50
  Çmim special
  SFr. 10.50
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Hithër 60g
  Brennnesselblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 10.50
  Çmim special
  SFr. 10.50
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Gjethe Manaferre të egër
  Brombeerblätter Bergkräutertee / Wilde Brombeerblätter, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 11.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Filtër Çaji inoks me tabaka pikuese
  Edelstahl-Teesieb mit Abtropftablett
  Çmimi normal
  SFr. 9.95
  Çmim special
  SFr. 9.95
  Çmimi normal
  SFr. 11.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Mëllagë e bardhë 60g
  Eibischblätter Kräutertee 60g, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 10.50
  Çmim special
  SFr. 10.50
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Gjethe Alkemilë e zakonshme
  Frauenmantel Bergkräutertee / Wilder Frauenmantel, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Lule Shqerre të egra
  Gänseblümchen-Blüten Bergkräutertee / Wilde Gänseblümchen-Blüten, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.10
  Çmim special
  SFr. 7.10
  Çmimi normal
  SFr. 11.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Trëndafil i egër 90g
  Hagebutten Früchtetee / Wilde Hagebutten, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.50
  Çmim special
  SFr. 8.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Lugë Çaji e punuar me dorë nga druri bushit
  Handgemachte Teelöffel aus Busch-Holz
  Çmimi normal
  SFr. 5.00
  Çmim special
  SFr. 5.00
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Gjethe Boronice të egër
  Heidelbeerblätter Bergkräutertee / Wilde Heidelbeerblätter, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.10
  Çmim special
  SFr. 8.10
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Boronicë e egër 90g
  Heidelbeeren Früchtetee / Wilde Heidelbeeren, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.60
  Çmim special
  SFr. 8.60
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Mjedre të egra
  Himbeerblätter Bergkräutertee / Wilde Himbeerblätter, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frut Shtogu / Frut Shtogu i egër 90g
  Holunder Früchtetee / wilde Holunderbeeren, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 13.95
  Çmim special
  SFr. 13.95
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Lule Shtogu të egër
  Holunderblüten Bergkräutertee / Wilde Holunderblüten, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Lule Balsami të egra 60 g
  Johanniskraut Bergkräutertee / Wildes Johanniskraut, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.60
  Çmim special
  SFr. 7.60
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Lule Kamomili 60g
  Kamillenblüten Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.60
  Çmim special
  SFr. 8.60
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Lule Lavandë 60g
  Lavendelblüten Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.70
  Çmim special
  SFr. 8.70
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Mëllagë 60g
  Malvenblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.70
  Çmim special
  SFr. 8.70
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Lule Mëllage 40g
  Malvenblüten Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 9.50
  Çmim special
  SFr. 9.50
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Gjethe Mani të egra
  Maulbeerblätter Bergkräutertee / Wilde Maulbeerblätter, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.10
  Çmim special
  SFr. 7.10
  Çmimi normal
  SFr. 11.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Melise 60g
  Melissenblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.60
  Çmim special
  SFr. 8.60
  Çmimi normal
  SFr. 13.00
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Erzë Rigon 40g
  OREGANO GEWÜRZ, Gewürze Pratteln
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 9.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Mentë 60g
  Pfefferminzblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.90
  Çmim special
  SFr. 8.90
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Erzë Mentë 40g
  PFEFFERMINZE GEWÜRZ, Gewürze Pratteln
  Çmimi normal
  SFr. 6.50
  Çmim special
  SFr. 6.50
  Çmimi normal
  SFr. 9.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Lule Kalendula 60g
  Ringelblumen Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 13.95
  Çmim special
  SFr. 13.95
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Erzë Rozmarinë 40g
  ROSMARIN GEWÜRZ, Gewürze Pratteln
  Çmimi normal
  SFr. 6.50
  Çmim special
  SFr. 6.50
  Çmimi normal
  SFr. 8.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Rozmarinë 60g
  Rosmarin Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.40
  Çmim special
  SFr. 7.40
  Çmimi normal
  SFr. 11.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Erzë Borzilok i kuq 40g
  ROTES BASILIKUM GEWÜRZ, Gewürze Pratteln
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 9.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Erzë Sherebelë 40g
  SALBEI GEWÜRZ, Gewürze Pratteln
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 9.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Sherebelë 60g
  Salbeiblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.60
  Çmim special
  SFr. 8.60
  Çmimi normal
  SFr. 13.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Sherebelë 60g
  Salbeiblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.60
  Çmim special
  SFr. 8.60
  Çmimi normal
  SFr. 13.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Erzë Trumzë 40g
  SAND THYMIAN, Gewürze Pratteln
  Çmimi normal
  SFr. 7.60
  Çmim special
  SFr. 7.60
  Çmimi normal
  SFr. 9.80
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Lule Barpezmi e egër
  Schafgarbenblüten Bergkräutertee / Wilde Schafgarbenblüten, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.00
  Çmim special
  SFr. 7.00
  Çmimi normal
  SFr. 11.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Lule Aguliqe e egër
  Schlüsselblumen Bergkräutertee / Wilde Schlüsselblumen, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Lule Luledielli 60g
  Sonnenblume Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Set Çaji / Gotë çaji bimor/frutash 'Epsilon' 0.35l
  Tee Set / Kräuterteetasse Glas `Epsilon`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 19.85
  Çmim special
  SFr. 19.85
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Set Çaji / Gotë çaji bimor/frutash 'Cherry Blossom' nga 0.35l (4 copë)
  Tee Set / Kräuterteetasse `Cherry Blossom`, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 99.95
  Çmim special
  SFr. 99.95
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Set Çaji / Tea-For-One
  Tee Set / Tea-for-one, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 31.50
  Çmim special
  SFr. 31.50
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Set Çaji Tea-For-One 'White Cherry'
  Çmimi normal
  SFr. 49.95
  Çmim special
  SFr. 49.95
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Set Çaji / Tea-For-One 'Cherry Blossom'
  Çmimi normal
  SFr. 51.95
  Çmim special
  SFr. 51.95
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Tymjan 60g
  Thymian Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.10
  Çmim special
  SFr. 7.10
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Dëllinjë e zezë e egër 90g
  Wacholder Früchtetee / Wilde Wacholderbeeren, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Erzë Dëllinjë e zezë 40g
  Çmimi normal
  SFr. 7.90
  Çmim special
  SFr. 7.90
  Çmimi normal
  SFr. 9.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Gjethe Dredhëze të egra 60g
  Walderdbeerblätter Bergkräutertee / Wilde Walderdbeerblätter, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Gjethe dhe Lule Murrizi të egër 60g
  Weissdorn Bergkräutertee / Wilde Weissdornblätter mit Blüten, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Murriz i egër 90g
  Weissdorn Früchtetee / Wilde Weissdornbeeren, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Mollë e Egër 90g
  Wildapfel Früchtetee / Wildäpfel, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 10.50
  Çmim special
  SFr. 10.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Frutash Dardhë e Egër 90g
  Wildbirne Tee / Wildbirnen, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 10.50
  Çmim special
  SFr. 10.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Lule Bliri të egër
  Winterlinde Bergkräutertee / Wilde Winterlinde, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.60
  Çmim special
  SFr. 7.60
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Erzë Melisë 40g
  ZITRONENMELISSE GEWÜRZ, Gewürze Pratteln
  Çmimi normal
  SFr. 6.60
  Çmim special
  SFr. 6.60
  Çmimi normal
  SFr. 9.65
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar