Kategori: Çajra bimor natyralë nga Kosova

Mirë se vini në botën e çajit të GENUINE! 

Të apasjonuarit pas çajit do të gjejnë në gamën e Genuine çajra ekskluzivë bimor - të cilësisë më të mirë dhe të përzgjedhur - nga koleksioni i bimëve të kultivuara organike në Malishevë, Kosovë.

KOSOVA - NATYRA E SAJ E EGËR MAGJIKE

Çfarë janë çajrat bimor natyralë? 
Cilësi shumë e lartë çajrash nga Kosova! Çajra të mrekullueshëm të hapur, nga bimë vëndase të kultivuara organike. Jo vetëm vjelja e bimëve të egra mjekësore në male është punë shumë e vështirë dhe kërkon shumë njohuri, por edhe kultimi i tyre organik kërkon një përkushtim shumë të madh. Këto bime medicinale kultivohen sipas kushteve të EU, pa aditive sintetikë dhe nën vëzhgimin e vazhdueshëm të Albinspekt.

Prodhuesi i bimëve medicinale Agro Shqiponja in Malishevë (Kosove) që prej 11 vitesh i përkushtohet kultivimit biologjik të disa bimëve medicinale shumë të njohura si sherebela, rozmarin, borzilok, trumzë, mëllagë etj. dhe është i certifikuar Bio nga Swiss Bio. Që nga fillim nuk përdoret asnjë lloj pesticidi apo plehri kimik. Të tëra proceset e prodhimit kryhen me dorë në manufakturën familjare me shumë përkushtim dhe pasjon.

Cilat janë pjesët ushqyese te bimëve?
Kryesisht në kuzhinat e tona ne përdorim bimët në tërësinë e tyre, pra çdo pjesë të tyre lulet, gjethet, frutat, kërcellët, sythat, farat, rrënjët apo lëvoret. Çdo bimë medicinale përbëhet nga një mozaik përbërësish aktivë natyralë. Ato përmbajnë shumë vitamina, minerale, antioksidantë dhe shumë përbërës të tjerë themelor për shëndetin tonë. Secila bimë ka një efekt specifik pozitiv në trupin tonë. Por ato rafinojnë dhe zbukurojnë edhe çdo pjatë si dhe aromatizojnë pije të ndryshme ndër të tjera edhe çajrat. 
 
Efekti i çajrave bimor natyralë
Të pishë mjaftueshëm çdo ditë është shumë e lehtë dhe e shijshme falë çajrave bimor natyralë. Çajrat bimorë natyralë janë pa kafeinë dhe tanine. Ju mund ta realizoni gjithashtu edhe çajra të freskët shumë kolllaj me ndihmën e disa kubetave akulli. Dhe sytë tanë pinë gjithashtu - ata shijojnë ngjyrën natyrale të çajrave bimorë natyral, qoftë ajo ngjyrë floriri e ndezur, apo ngjyrë kafe e hapur apo e errët apo qoftë ajo ngjyrë jeshile e lehtë apo e errët qetësuese. Tek Genuine çdo klient do të gjej një përzgjedhje të gjerë çajrash bimor natyralë sipas shijes së tij/saj të preferuar.
 
ORIGJINALITETI

Të gjithë çajrat natyralë të Genuine janë 100% te prodhuara direkt nga manufaktura familjare e çajrave në Malishevë, Kosovë.

Ndjejeni fuqinë e natyrës së Kosovës!

15 prodhim
 • Çaj Bimor natyral Lule Lavandë 60g
  Lavendelblüten Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.70
  Çmim special
  SFr. 8.70
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Mëllagë e bardhë 60g
  Eibischblätter Kräutertee 60g, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 10.50
  Çmim special
  SFr. 10.50
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Mëllagë 60g
  Malvenblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.70
  Çmim special
  SFr. 8.70
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Hithër 60g
  Brennnesselblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 10.50
  Çmim special
  SFr. 10.50
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Lule Mëllage 40g
  Malvenblüten Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 9.50
  Çmim special
  SFr. 9.50
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Lule Luledielli 60g
  Sonnenblume Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.50
  Çmim special
  SFr. 7.50
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Sherebelë 60g
  Salbeiblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.60
  Çmim special
  SFr. 8.60
  Çmimi normal
  SFr. 13.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Lule Kalendula 60g
  Ringelblumen Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 13.95
  Çmim special
  SFr. 13.95
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Rozmarinë 60g
  Rosmarin Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.40
  Çmim special
  SFr. 7.40
  Çmimi normal
  SFr. 11.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Melise 60g
  Melissenblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.60
  Çmim special
  SFr. 8.60
  Çmimi normal
  SFr. 13.00
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Mentë 60g
  Pfefferminzblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.90
  Çmim special
  SFr. 8.90
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Tymjan 60g
  Thymian Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 7.10
  Çmim special
  SFr. 7.10
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Lule Kamomili 60g
  Kamillenblüten Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.60
  Çmim special
  SFr. 8.60
  Çmimi normal
  SFr. 12.95
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor Bimor Lule Cian i kaltër 40g
  Blaue Kornblumenblüten Kräutertee, Kornblume, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 10.50
  Çmim special
  SFr. 10.50
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar
 • Çaj Bimor natyral Gjethe Sherebelë 60g
  Salbeiblätter Kräutertee, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 8.60
  Çmim special
  SFr. 8.60
  Çmimi normal
  SFr. 13.50
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar