Kategori: Çajra frutash bio nga Kosova

Mirë se vini në botën e çajit të GENUINE!
 
KOSOVA - NATYRA E SAJ E EGËR MAGJEPSE
 
Tek GENUINE gjeni çajra frutash bio nga Kosova të një cilësie shumë e lartë! Çajra të mrekullueshëm të hapur, nga fruta vëndase të kultivuara bio. Vjelja e frutave bio sipas zbatimit të legjislacionit kombëtar të Kosovës dhe sipas normave të BE-së të fushës në fuqi, për bujqësinë organike është punë shumë e vështirë, e kushtueshme dhe kërkon shumë njohuri specifike të fushës.

Prodhuesi i bimëve medicinale bio Agro Shqiponja në Malishevë (Kosovë) është një ndërrmarje familjare, e cila i përkushtohet prej mbi 11 vitesh kultivimit biologjik të disa bimëve frutore shumë të njohura dhe është i çertifikuar Swiss-Bio. Prodhimet “Bio” me kontrollin e mbetjeve në ambjent, pa përdorimin e insekticideve, fungicideve, herbicide, hormoneve sintetike, plehrave kimike, i cili është i ndaluar përveç të tjerash, garantojnë ruajtjen e Biodiveristetit dhe luajnë rol të rëndësishëm në zhvillimin e bujqësisë në Kosovë. Të tëra proceset e prodhimit të çajrave të frutave janë bërë për pjesën më të madhe me dorë.

Çdo frut është një mrekulli e natyrës dhe përmban një mozaik përbërësish aktivë natyralë tepër të rendësishëm për organizmin tonë. Ato përmbajnë shumë vitamina, minerale, antioksidantë dhe shumë përbërës të tjerë aktivë jetësorë.

1 prodhim
 • Çaj Frutash natural Aronia 90g
  Aronia, Tee-Welt von Genuine, Tees, Teeliebhaber, Tee Onlineshop Pratteln, Exklusive natürliche Früchtetees
  Çmimi normal
  SFr. 5.00
  Çmim special
  SFr. 5.00
  Çmimi normal
  Çmim për copë
  pro 
  I mbaruar