Transport CO2-Neutral

Transporti neutral ndaj CO2

Të gjithë e dimë se ndryshimi i klimës kërcënon të gjithë popullsinë e botës.

Të gjitha zonat në rritje në mbarë botën me siguri nuk do të kursehen nga ndryshimet klimatike. Unë mbështetem në ushqimin pa pesticide dhe paketimin e qëndrueshëm. Për këtë arsye, transporti im nga etiketa në paketim është gjithashtu miqësor me mjedisin.

Pra, çfarë materialesh duhet të zgjidhni?

Nuk i kam të gjitha përgjigjet për këtë pyetje. Por unë merrem intensivisht me temën dhe vazhdimisht do të optimizoj dhe provoj gjëra të reja.

Tani përdor vetëm materiale ambalazhimi neutrale ndaj klimës, të bëra prej qelqi, druri dhe bari, të cilat janë të riciklueshme dhe përmbajnë solucione transporti neutrale ndaj CO2.